facebook instagram expand_more chevron-left chevron-right location-pin email dialpad

Malin och Peter tar över driften av gym och spa

Pressinformation 27 mars:

Den 1 maj övertar Malin Jansson och Peter Szabo driften av Wellness Billingehus Gym & Spa hos oss på First Hotel Billingehus.

– Att få vara en del av den spännande utveckling Billingehus och Billingens fritidsområde nu står inför är en fantastisk utmaning som vi ser fram emot att arbeta med. Vi kommer att erbjuda spa, relax, gym och personlig träning. Vi kommer också att införa nya koncept som exempelvis Staycation-semester hemma och vi blir först i Skaraborg med ett nytt koncept inom gruppträning. Vår ambition är att utveckla något väldigt speciellt. Kalla det gärna Skövdes eget Yasuragi med genuin premiumkänsla säger Malin Jansson.

– Jag är oerhört nöjd över att kunna knyta Malin och Peter till oss, säger Silvester Jellinek, First Hotel Billingehus. Malin och Peter är två välkända namn i branschen och har tidigare utvecklat verksamheter inom såväl gym som företagshälsovård. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dem och törs lova att vi tillsammans kommer att utveckla något helt unikt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]