facebook instagram expand_more chevron-left chevron-right location-pin email dialpad

Positiva kommentarer!

Sedan vi i förra veckan presenterade planerna på en om- och tillbyggnad har gratulationer och hejaropen strömmat in till oss i form av mail och telefonsamtal! Det är fantastiskt kul tycker vi att höra positiva kommentarer från såväl Skövdebor som gäster, företag och organisationer.  

 • Näringslivsforums styrelse skriver bland annat såhär i en insändare:
  “Vi ger vårt stora gillande till den föreslagna satsningen. Vi har en offentlig och privat sektor i vårt samhällssystem och ingen kan vara utan den andre, då är det viktigt att man kan samverka för att få full effekt i satsningar för att göra vår stad attraktiv. Planerna för Billingen är ett mycket gott exempel på hur privata och offentliga medel i symbios gör att 2 + 2 blir 5.”
  Läs hela insändaren här.
 • På SLA:s ledarsida skriver chefredaktören Peter Henriksson:
  “Om alla de presenterade planerna blir av så är förstås hela området en stor vinnare, både Skövdebor och andra kommuninvånare runt omkring. Berget Billingen är en fantastisk resurs på väldigt många olika sätt.”
  Läs hela ledaren här. 
 • I en insändare skriver Gösta Carlson bland annat:
  “Äntligen! Hela Billingens fritidsområde och First Hotell Billingehus är det mest exklusiva en kommun kan önska sig vid infrastrukturplanering för framtida tillväxt.”
  Läs hela insändaren här.
 • Många fler reaktioner och kommentarer kan du läsa på vår Facebooksida som du hittar här.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]