från 245 kr

Julbord

Med sprakande brasor, levande ljus och en härlig atmosfär blir julfirandet på Billingehus en upplevelse att minnas. Ta med dina nära och kära och fira in julen ordentligt tillsammans med smakfullt komponerade julmenyer med allt det härliga som hör julen till.

I år startar julfirandet på Billingehus fredagen den 30 november. Sedan följer lunchjulbord, familjejulbord, klassiskt julbord, klassiskt julbord med underhållning och mycket mer hela vägen fram till jul. Boka in garanterad julstämning redan nu med nära och kära.

Klassiskt julbord

Billingehus dukar upp ett stort traditionellt klassiskt julbord av högsta kvalité.  Låt dig väl smaka av alla julens godsaker toppat med en härlig julstämning på toppen.
Pris 495 kr/person

Klassiskt julbord med underhållning

Showgruppen Appearance står för årets underhållning på Billingehus. Vi dukar upp ett klassiskt julbord av högsta kvalité.
Låt dig väl smaka av alla julens godsaker och avnjut trevlig underhållning av showgruppen Appearance – toppat med en härlig julstämning på toppen.
Pris 595 kr/person

Familjejulbord

Serveras söndagar 12.00 – 14.30
Ta med hela familjen till vännerna på Billingehus. Avnjut ett härlig klassiskt julbord med allt som hör därtill. Familjejulborden serveras på söndagar: 2, 9, 16 december
Pris 345 kr/person

Lunchjulbord

Måndag-fredag den 2-21/12
Serveras 11.30 – 13.30
Njut under lunchtid av Billingehus klassiska julbord som är fyllt av julens läckerheter.
Pris 245 kr/person

 

Hjärtligt välkommen att fira jul på toppen!
För mer information om aktuella dagar, bokning och övriga frågor tveka inte att kontakta oss.

 

Ring oss för mer information på 0500-44 57 00, eller fyll i formuläret:

Namn

Företag

Telefonnummer

E-postadress

Meddelande