Hotell Billingehus

First Hotel Billingehus i Skövde är vackert beläget på toppen av Billingen, med panoramautsikt över Skövde. Anläggningen erbjuder, tillsammans med de magnifika omgivningarna, ett brett utbud när det gäller aktiviteter och konferensmöjligheter. Vårt utomhusbad, äventyrsgolfbana och konferenskapacitet för totalt 2200 personer gör det möjligt att arrangera många olika typer av möten och events här, samtidigt som hotellet är ett perfekt semestermål för familjer.

I direkt anslutning till hotellet ligger Billingens fritidsområde som är en arena för rekreation och motion. På fritidsområdet, som även är ett officiellt Vasaloppscenter, finner ni bland annat spår för längdskidor, utegym, promenadstråk, mountainbikespår, löpningsspår, vandringsleder, slalombacke, isbana, utomhusbad och en stor naturlekplats för barn.

Skövde har utmärkta kommunikationer. Med snabbtåg tar det endast en timma från Göteborg och två timmar från Stockholm.

Hotellet har cirka 800 kostnadsfria parkeringsplatser och vi har även en laddningsstation för elbilar.

Våra rum

First Hotel Billingehus har 241 rum och många av dessa är flerbäddsrum som passar ypperligt för såväl konferenser som barnfamiljer.
Vi har flera olika rumskategorier att välja mellan såsom enkelrum, dubbelrum och familjerum. Dessutom har ungefär hälften av våra rum den spektakulära utsikten över Skövde.

Alla rum är rökfria, har sköna sängar och erbjuder fri WiFi. Som gäst på First Hotel Billingehus har du alltid fri entré till Yama Spa & Fitness med 32-gradig varmvattenspool, bastu, fullständigt gym och möjlighet till att boka behandling.

Frukostbuffé ingår alltid när du bor hos oss. Vi dukar upp en dignande buffé med kökets hembakta bröd, färskpressad juice och allt du kan behöva för en bra start på dagen.

Hjärtligt välkomna till First Hotel Billingehus!