Konferens & Event

First Hotel Billingehus har något som inte många konferenshotell kan erbjuda, nämligen en bred variation av konferenslokaler som gör det möjligt för dig som konferenskund att känna dig trygg med att vi kommer finna en lokal som passar alla behov och önskemål. Utöver detta så har vi serviceinriktad och kunnig personal med bred erfarenhet och som brinner för sitt jobb.

Hotellet har 22 unika konferens- och mötesrum i olika storlekar. I våra lokaler finns alltid färskt vatten och frukt för er som konferensgäster.

På hotellet finns även två större lokaler från 114-250 personer.

Vi på konferens- och gruppbokningen skräddarsyr ett paket som passar just era önskemål och ni kan känna er trygga med att vi kommer att lägga stort fokus på att ni ska vara nöjda med er konferens hos oss.

Teknik

På First Hotel Billingehus kan du känna dig trygg med tekniken. Vi har kunnig personal som hjälper dig att komma igång så att ni istället kan fokusera på innehållet av konferensen.

Spa

Som konferensgäst har ni fri entré till Yama Spa & Fitness. På vår spaavdelning finner ni 32-gradig varmvattenspool, bastu, gym och möjlighet att delta i vattengympa i mån av plats.

Restaurang

I vår restaurang serveras era måltider och det är även möjligt att boka en egen middagslokal där bara ert sällskap sitter. Om ni önskar underhållning och/eller aktivitet under er middag så hjälper vi er att boka detta.

Vi lägger stort värde i att såväl mat som logistik ska fungera mycket väl under er konferens och middagen är ett viktigt element för en lyckad konferens.

Konferensaktiviteter

På First Hotel Billingehus finns en bred variation av aktiviteter. Hotellet har stora ytor för att kunna genomföra dessa både inomhus och utomhus. Ge oss dina önskemål. Vi är vana vid att kunna ordna det mesta.

Aktiviteter utomhus

Området runt hotellet är perfekt för aktiviteter utomhus. Billingens fritidsområde i anslutning till hotellet erbjuder ett stort antal aktiviteter och möjligheter året runt. Flytta ut konferensdeltagarna efter alla möten och workshops – när det är dags att ha riktigt kul och samtidigt skapa teamkänsla och samhörighet.

Aktiviteter inomhus

Ibland passar aktiviteter bättre inomhus. Vi har mängder av inomhusaktiviteter för er och era konferensgäster. Berätta för oss vad du vill göra. Ingenting är omöjligt.

Ute och/eller inne

Aktiviteterna här fungerar lika bra ute som inne. Huvudpoängen är, som med alla våra aktiviteter, att bygga ett starkt team och ha kul under tiden.

Säsongsaktiviteter

Vi har aktiviteter för alla säsonger på året. Oavsett om det är vinter, sommar, vår eller höst så kan vi erbjuda ett brett utbud av aktiviteter som är anpassade för säsongen.

Varmt välkommen att kontakta oss för förfrågan och mer information!