À la carte hösten 2019

Våra öppettider är måndag-lördag klockan 18.00-21.00
I vår restaurang lagar vi mat från hjärtat med lokala råvaror efter säsong.
Det sägs att vägen till hjärtat går genom magen.
i vill ta vara på den kärlek som naturen lagrat i råvaran, lyfta fram den på enklaste sätt och presentera den till er precis som den är.
Vårt mål är att våra gäster ska älska den lika mycket som vi.

FÖRRÄTTER/STARTERS

Soyamarinerad Fröyalax 195:-
Rimmad gurka, forellrom, sesamfrö
(soy marinated salmon, whit bleak roe and sesam)
Toast Skagen 145:-
Briochebröd toppad med forellrom
(Swedish toast Skagen whit bleak roe)

FÖRRÄTTER/STARTERS

Svensk Hängmörad Ryggbiff 275:-
Bakad lök, rödvinssky samt hemmagjorda pommes
(Swedish beef, red wine sauce served whit homemade French fries)
Rimmad torskrygg med bakad hummer 295:-
Sandefjordsås, grönkål, bakad rotselleri
(Cod loin, Sandefjord sauce served whit baked lobster and baked celeriac)
Gödkalvsentrecote 275:-
Smålök, tryffelsky samt puré på vita rotfrukter
(Calf rib, truffle, served whit a white root puré)
Bakad rotselleri 195:-
Chips på rotfrukter, brynt smör toppad med tångkaviar och grönkål
(Baked celeriac, fried butter topped whit vegan oak bleak and kale)

SÖTT & GOTT/SWEET

Brownie med vaniljglass 100:-
(Brownie whit vanilla ice Cream)
Creme Bruleé 100:-
(Creme bruleé whit fresh berries )
Vaniljglass på smörstekt sockerkaka 100:-
(Vanilla ice cream on butter fried swedisch cake)

NÅGOT ENKLARE/EASY

Köksmästarens chark 165:-
Oliver, ost, kallskuret och briochebröd
(Chef’s charcuteries, cheese, olives and brioche )

Billingehus köttbullar 165:-
Lingon,pressgurka, gräddsås, kokt potatis
(Swedish meatballs whit lingonberries, cream sauce and potatoes)

Räkmacka 199:-
hembakat frukt och nötbröd med majonnäs, ägg
(
Shrimp sandwich, home baked bread with fruit and nuts, mayonnaise, egg)

 

KÖKETS MENY/CHEFS CHOICE 455 SEK

Toast Skagen Briochebröd toppad med forellrom
(Swedish toast Skagen whit bleak roe)

Svensk Hängmörad Ryggbiff Bakad lök, rödvinssky samt hemmagjorda pommes
(Calf rib, truffle, served whit a white root puré)

Creme Bruleé Färska bär & brynt smörsnö
(Creme bruleé whit fresh berries)

 

Våra öppettider är måndag-lördag klockan 18.00-21.00

Boka ert bord på telefon 0500- 44 57 00
Tveka inte att ringa oss om Ni har några frågor eller funderingar!

Det går också bra att boka bord i formuläret nedan

Namn

Företag

Telefonnummer

E-postadress

Meddelande