Gruppbehandling

Upplev Billingehus härliga och välgörande spatradition med dina vänner eller kollegor. Vi erbjuder gruppbehandlingar för minst fyra personer. Perfekt som extrakrydda åt konferensen, mötet eller möhippan.

 

Billingehus spa-ritual
Er spa-värd/värdinna guidar er genom en skön upplevelse för kropp och själ. Ni startar med en avslappnande axel- och hårbottenmassage för att sedan ta hand om kroppen med bodyscrub, bad i poolen, hårbotteninpackning, fuktmask för ansiktet, bastubad och avslutningsvis dagcreme och bodylotion. Vi använder oss av vårdande produkter ifrån Maria Åkerberg.

Samtliga deltagare får entré till spa, lån av badrock och handduk, tofflor. Vi erbjuder även 10 % rabatt på de produkter som används under aktiviteten.

Pris: 490 kr/pers.

 

Fotritual
Sitt tillsammans och låt våra terapeuter ta hand om er. I vår fotkur ingår fotbad, scalp- och axelmassage samt fotmassage. Härliga produkter från Maria Åkerberg används.

Samtliga deltagare får entré till spa, lån av badrock och handuk, tofflor. Vi erbjuder även 10% rabatt på de produkter vi använder i aktiviteten under detta tillfälle.

Pris: 490 kr/pers.

 

Söndagsmys
Börja söndagen med en hotellfrukost alternativt lyxbrunch. Kom sedan till spat och njut av ett fotbad tillsammans med en ansiktsmask. En terapeut ger er en avkopplande fotmassage.
Pris: 395:- / person med frukost. 195:- för barn under 15 år

515:-/ person med lyxbrunch. 315:- för barn under 12 år